HondenPage baasje van Ketel-Stiphout

Over van Ketel-Stiphout

honden foto van van Ketel-Stiphout Dit is Daisy, mijn allerliefste mini Shit-Zhu. Ze is een heel lief, vrolijk en aanhankelijk hondje. Speelt graag, maar komt ook graag heerlijk bij je liggen. 
Ik zelf ben Marlies van Ketel-Stiphout. ben een vrouw van 60 jaar. Helaas werk ik niet meer dus ben heel veel thuis, dit i.v.m. ernstig astma.
Ik heb dus alle tijd voor Daisy, en al spelende leer ik haar veel.

Krabbels aan van Ketel-Stiphout

honden page profiel van Ketel-Stiphoutvan Ketel-Stiphout schreef om 10 augustus om 15:28
Ik ben Marlies van Ketel. Ben 60 jaar. Mijn hondje is een pup van 7 maanden en is een Mini Shit- Zhu. Ik heb momenteel wat problemen met de voeding ze ad vers vlees 100% natuurlijk maar kreeg jeuk en kale plek op het kopje. Nu over op Hypoallergene brokjes, maar die wil ze niet eten. Ik probeer vol te houden. Maar ja hoe lang kan je dat doen. Verder is zei erg speels OOOO sorry ze heet Daisy, is ook erg enthousiast en is gek op mensen. Ook is ze erg lief en aanhangkelijk.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

van Ketel-Stiphout heeft 45 ontvangen.

Berichten en online status
van Ketel-Stiphout was voor het laatst online 6 jaar, 6 maanden, 3 weken, 3 dagen, 18 uur, 6 minuten, 23 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^